BOUWBEGELEIDING

Ondanks alle voorbereidingen, tekenwerk en planning kan het in de praktijk toch gebeuren dat u op bepaalde ‘problemen’ stuit. Problemen zijn er om opgelost te worden. U kunt C. de Ruiter bouw en advies B.V. inschakelen voor controle, inspectie, advies en bouwbegeleiding tijdens het bouwproces zelf. Zo kunnen wij fungeren als een vast aanspreekpunt voor de aannemer en die zaken regelen waar u zelf weinig tijd of geen kennis van hebt. Samen met C. De Ruiter houdt u tijd over en loopt het project minder vertraging op.

WIJ ZETTEN DE PUNTJES OP DE i

Wij zorgen ervoor dat uw wensen tijdens het bouwproces volgens plan en tekening worden uitgevoerd. Het is belangrijk dat onvolkomenheden of onverwachte schade tijdig wordt hersteld. Zo kunt u veilig en betrouwbaar verder bouwen. Uiteraard stellen wij u volledig op de hoogte van alle tussentijdse inspecties en melden we welke veranderingen er gewenst of noodzakelijk zijn.

Wij bieden u graag onze expertise in advies en bouwbegeleiding aan, om ervoor te zorgen dat uw project duurzaam en betrouwbaar wordt afgerond. Wilt u een afspraak met ons maken? Bel C. de Ruiter bouw en advies B.V. 0345-760010. Voor meer informatie kunt u gebruikmaken van het contactformulier op deze website. Wij beantwoorden uw vragen zo spoedig mogelijk.

Contact

C. de Ruiter bouw en advies B.V.
Koningin Emmalaan 106
4141 EE Leerdam

Social media

 

C. de Ruiter bouw en advies B.V. © 2024

KvK: 84955449 | Btwnr. NL863439020B01 | Bankrek. NL36RABO0169124533