AANVRAAG VAN OMGEVINGSVERGUNNING

Voor de meeste bouwprojecten, verbouwingen en sloopwerkzaamheden hebt u toestemming nodig van gemeentelijke instanties en/of waterschap. U kunt C. de Ruiter bouw en advies B.V. inschakelen voor de aanvraag van uw omgevingsvergunning. De omgevingsvergunningsaanvraag, voorheen bouwaanvraag, is ingesteld volgends de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht (Wabo). Via de Wabo zijn 25 vergunningen, ontheffingen en meldingen geïntegreerd in één omgevingsvergunning.

VERGUNNINGSPLICHT

Voordat we een bouwplan of verbouwplan voor u maken en indienen, informeert C. de Ruiter bouw en advies B.V. eerst of er een vergunningsverplichting is. Verder achterhalen we wat wel en niet mag en wat de mogelijkheden zijn op de specifieke locatie. Zo minimaliseren wij de kans dat een ingediend project wordt afgewezen of gewijzigd moet worden.

VERGUNNINGSVRIJ BOUWEN

Op sommige locaties en in sommige omstandigheden kunt u vergunningsvrij bouwen. Dit is bijvoorbeeld ook het geval bij een aanbouw ten behoeve van mantelzorg. Wij onderzoeken graag vooraf wat hierin de mogelijkheden zijn of u wel of geen vergunning aan moet vragen.

Profiteer van onze expertise en maak het uzelf gemakkelijk. C. de Ruiter bouw en advies B.V. vraagt voor u een omgevingsvergunning aan. Meer weten? Wij staan klaar om al uw vragen te beantwoorden. Bel ons op 0345-760010 of vul het contactformulier in op deze website. U ontvangt dan zo spoedig mogelijk bericht van ons.

Contact

C. de Ruiter bouw en advies B.V.
Koningin Emmalaan 106
4141 EE Leerdam

Social media

 

C. de Ruiter bouw en advies B.V. © 2024

KvK: 84955449 | Btwnr. NL863439020B01 | Bankrek. NL36RABO0169124533